| ||
לפני כבוד השופט שמאי בקר | ||
המבקשת: | מדינת ישראל | |
נגד | ||
המשיבים: | 1. רועי חיון 2. לי חיון 3. אלעד לוי 4. כפיר ישראל כהן 5. מאור להב | |
המבקשת ע"י ב"כ עו"ד עמית לוין, פרקליטות המדינה המשיב 1 ע"י ב"כ עוה"ד רונן רוזנבלום ודניאל קליין ב"כ המשיבה 2 עוה"ד עמית חדד ונעה מילשטיין |
ה ח ל ט ה |
החלטה זו עניינה בבקשת המדינה (להלן: המבקשת) להארכת משך החזקת תפוסים (להלן: התפוסים) על פי סעיף 35 לפקודת סדר הדין הפלילי (מעצר וחיפוש) התשכ"ט-1969 (להלן: הפקודה), יחד עם סעיפים 21 ו- 26 לחוק איסור הלבנת הון, תש"ס-2000 (להלן: חוק איסור הלבנת הון) (להלן: הבקשה).
העובדות
אליבא דהמבקשת, "החשדות כלפי המשיבים[2] הינן בעבירות של קבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות, רישום כוזב במסמכי תאגיד, הלבנת הון ועבירות מס. היקף שווי העבירות הוא בסכומים של עשרות מיליוני יורו".
המשיבים 1 ו-2
חשבונות בנק
נכסי נדל"ן
רכבים
מחשבים
טלפונים ניידים
תפוסים נוספים
המשיב 3
המשיב 4
בית המשפט המחוזי קבע עוד, כי המסמך שעסק בחקירה המתנהלת בחו"ל (בגרמניה) "אינו מהווה בסיס לחקירה בישראל. החקירה בישראל היא עצמאית לחלוטין במובן זה שהיא כוללת חומרי חקירה המצמיחים עבירת מקור לעניין הלבנת הון. חומרי חקירה אלו כוללים הודעות שנגבו ממספר רב מאוד של אנשים וכן מסמכים הקשורים בביצוע עבירות בישראל ועל פי חוק הישראלי שקשורים הן בעבירות מיסים והן בעבירות מרמה ועבירות כלכליות הקשורות בעבירות הלבנת הון. בית המשפט יאמר כי המסמך הנמצא בתיק החקירה הקשור לחקירה בגרמניה אינו מהווה בסיס לתפיסת הרכוש, אינו מהווה את חומר הראיות כנגד העוררים בתיק שחוקרת משטרת ישראל. אלא, הוא מתקשר לחקירה רחבה יותר המתנהלת כנגד העורר הקשורה בצורה רחבה יותר בעסקיו של העורר בחו"ל. אין בין המסמך של הרשויות בגרמניה לבין ההחלטות שהתקבלו בבית המשפט בישראל דבר".
בית המשפט המחוזי קבע בנוסף, כי: "... הראיות הנמצאות בתיק אינן ברמה של חשד סביר. קו זה נחצה כבר בחומרי החקירה שהיו בפני בית המשפט קמא. מדובר בראיות שמהוות ראיות ממש לביצוע עבירות על פי החוק הישראלי ובבוא העת העורר יצטרך להתמודד איתן. בשלב הנוכחי מדובר בראיות לכאורה, התיק נמצא בחקירה לגבי עבירות נוספות, כעת החקירה מתמקדת בעיבוי הראיות הקיימות אולם ודאי שלא מדובר בשלב של חשד סביר...".
ובהמשך:
"לאחר עיון בתיק החקירה אני מוצא לקבוע כי קיימות ראיות לכאורה. ראיות המבוססות על חקירת אנשים שונים חלקם נחקר תחת אזהרה וחלקם בעדות פתוחה. נאספו ראיות העולות כדי ראיות של ממש לביסוס החשד, מרבית הטענות הנטענות בערר, מתייתר הדיון בהן, נוכח העובדה כי המסה הראייתית חצתה את שלב החשד הסביר...".
ובהמשך:
"לעניין מידתיות התפיסה, איני סבור כדעת ההגנה כי בית המשפט קמא שגה שלא בחן את מידתיות התפיסה. נוכח החשד כי העבירות שביצע המשיב הן בסכום גבוה בהרבה מהסכום שנתפס ונוכח העובדה כי מעשיו של העורר בישראל מבוססים על ראיות לכאורה כנגדו היה בהחלטת בית המשפט קמא כדי לבסס את התפיסה...".
אשר למשיבה 2, רעייתו של חיון, המשיב 1, קבע בית המשפט המחוזי, כי "... הפעולות הכלכליות של העוררת אינן עצמאיות אלא תלויות לחלוטין בעורר וזאת על פי הודעתה. הניסיון בצורה מלאכותית להפריד את רכוש של העורר מהעוררת אינו יכול לעמוד ויש לדחות טענה זו".
אשר למסד הראייתי בעת ההיא נכתב בבקשה: "מאז תחילת החקירה הגלויה נאספו ראית רבות שיש בכוחן כדי לבסס, כבר בשלב הזה, חלק מהחשדות בתיק. ראיות נוספות נדרשות לצורך חיזוק החשדות ובחינה של חשדות נוספים העולים מהראיות שנאספו עד כה".
לסיכום, כתבה היחידה החוקרת: "המשיבים הינם חשודים מרכזיים בפרשה גדולה וחמורה הטומנת בתוכה קשת עבירות רחב והכל בשם תאוות בצע כלכלי... נדרשת למבקשת שהות נוספת על מנת למצות את פעולות החקירה הנדרשות בתיק...".
אשר לחשדות לעבירות שבוצעו בחו"ל ("פרשת גרמניה") כתבו המשיבים: "המבקשות בבקשה דואגות לאזכר את חיקור הדין שהתקבל מגרמניה. יובהר – חיקור הדין מגרמניה אינו חלק מהדיון נשוא הבקשה דנא. משיב 1 לא נחקר על פרשת גרמניה, וכל אזכור חיקור הדין מגרמניה נועד רק כדי להמשיך ולזרות חול בעיני בית המשפט הנכבד במטרה לשוות לחקירה נופך של חקירה בינ"ל, מורכבת ומסועפת. גם לשיטת המשיבה – פרשת גרמניה אינה עוד על הפרק".
ובהמשך:
"... במהלך הדיונים (הקודמים בפרשה, ש.ב) התברר שאין בנמצא כל תשתית ראייתית למעורבות המשיב 1 בביצוע עבירה בגרמניה ושלמבקשות אין חומרים ראייתיים גולמיים לתמיכה בטענתם זו, שעמדה בבסיס הנימוקים להוצאת צווי התפיסה". בהמשך תגובתם הפנו המשיבים אל החלטות הקודמות של בית המשפט (המפורטות לעיל) אשר מהן עלה כי חקירת העבירות בגרמניה לא היתה רלוונטית, כבר אז, להחלטותיהם.
המשיבים הוסיפו כי לא קיימת תשתית ראייתית הקושרת אותם לביצוע עבירות בישראל. המשיבים טענו, במסגרת תגובתם, טענות עובדתיות שונות, ובין היתר עמדו על כך שהמשיב 1 הסיר את כל מחדליו כלפי רשות המיסים ובכלל, בשנים 2016-2017; נכתב, כי בשנת 2016, במסגרת הסדר טיעון בהליך פלילי נגד המשיב הושתו עליו רכיבי ענישה (מוסכמים) בכפוף להסרת המחדל בהליך האזרחי בגין עבירת מס הכנסה בה הורשע. המשיבים טענו כי המשיב 1 אכן הסיר את כל מחדליו, ונוסף על כך, ביום 19.10.2017 נחתם הסכם שומה בין חברת ביט-טק טכנולוגיות מתקדמות בע"מ לבין פקיד שומה, שהסדיר את מיסוי הפעולות של החברה בחו"ל; עוד נטען כי המשיב שילם מס על דיבידנד שחולק לו מהחברה (בגובה של 27.72 מיליון דולר) ו- "נתון זה מלמד כי מקורות הכספים של המשיבים חוקיים ולגיטימיים ונבחנו ע"י רשויות המס בישראל. אין כל היגיון בטענת המבקשות כי המשיב יבחר לבצע עבירה שעה שכל ענייני המס שלו הוסדרו מול רשויות המס ובאישורן".
אשר למידתיות התפיסה טענו המשיבים, כי "הארכת התפיסה ב-180 ימים נוספים אינה מידתית ופוגעת בצורה אנושה בזכויות המשיבים. במיוחד יודגש עניינה של המשיבה 2, שאינה חשודה בחקירה זו וזכויותיה הממוניות והרכושיות נתפסו גם כן".
"בית המשפט מבהיר לב"כ המשיבים כי ב"כ המבקשת הסביר, לשאלת בית המשפט, מדוע לא יוכל להרחיב ולהעמיק בפן העובדתי של החשדות נגד המשיב 1 ו- 3, ומדוע בינתיים אותה מסגרת עובדתית, כפי שהוטח כבר במשיב 1, מתרכזת בביצוע פעילות פיננסית בבנקים, במדינת ישראל, שעל פי החשד סותרת את הדרישות שבס' 3 (ב) (1) לחוק איסור הלבנת הון". עוד קודם לכן, הצהיר ב"כ המבקשת כי "יש גם חשד לעבירות מס כעבירות מקור, אולם הן בשולי הדברים".
דיון והכרעה: המדינה תפסה רכוש מעל ומעבר לנדרש, או למצער, זה המצב היום עם התבהר התמונה, ועל כן מתחייבת תפיסה מידתית יותר
(2) המוסר מידע כוזב כאמור בפסקה (1), לגבי רכוש אסור, דינו – העונש הקבוע בסעיף קטן (א)..
לעומת זאת, סעיף 3 (א), אחיו הבכור, הידוע יותר לשמצה, של סעיף 3 (ב) (1) הנ"ל, קובע מאסר של עשר שנים (לעומת חמש), ביחס למי שעושה פעולה ברכוש שמקורו בעבירה, או ששימש לביצועה, או שאיפשר אותה או שנעברה בו עבירה.
"מדובר בעבירה עצמאית, שיסודותיה הם עשיית פעולה ברכוש, או מסירת מידע כוזב, כדי להימנע מחובות דיווח כמפורט בחוק (גרוסמן בלקין וליכט, בעמ' 48). כאן אין הכרח שהרכוש, שהנאשמים מבצעים לגביו פעולות, יהיה אסור דווקא, והוא יכול להיות גם רכוש שאינו תוצר של עבירה (ע"א 9796/03 שם טוב נ' מדינת ישראל, פ"ד נט(5) 397, 419 (2005)(להלן: עניין שם טוב))".
"לחילוט נודעת חשיבות רבה מן ההיבט הנורמטיבי. החילוט מעביר מסר לעבריין ולחברה בכללותה, לפיו העבירות שביצע העבריין הן חמורות, וכי המדינה איננה סובלנית כלפי התנהגויות שכאלה. המסר ההרתעתי מועבר, בין היתר, לסביבתו של העבריין, הנוכחת לראות ולהבין כי מהעבריין נשלל הרווח שהפיק מפעילותו העבריינית. הרווח שנשלל איננו רק הרכוש 'המוכתם' בעבירה, אלא גם כל רכוש אחר של העבריין עד לשווי הרכוש ש'הוכתם' ואף, במצבים מסויימים, רכוש שהעביר העבריין לצד שלישי. אמירה נורמטיבית זו חשובה כשלעצמה, ומהווה אמצעי רב עוצמה במסגרת המלחמה בפשיעה. לעיתים, המסר הנורמטיבי שמועבר באמצעות הליך החילוט חזק עוד יותר מן המסר המועבר באמצעות ההליך הפלילי לעצמו".
מהי משמעות נתון זה? את טיעונם של המשיבים ניתן לתרגם לשתי טענות נורמטיביות:
א) על פי הטענה הראשונה, יש לעמוד על אחוז הפער הממוצע בין הנכסים הנתפסים למחולטים ולהחילו בנסיבות העניין. כך, למשל, אם הפער עומד על 80% יש להורות על שחרור 80% מהנכסים התפוסים. שהרי מדוע יש לפגוע בנאשמים ולהמיט עליהם אף אסון כלכלי לעיתים, שעה שממילא בסופו של יום רק מיעוט מהנכסים התפוסים יחולטו?
טיעון זה דינו להידחות מכל וכל.
ודאי שלא ניתן להחיל באופן מכאני את ממוצע החילוטים על בקשות פרטניות. הכול הרי תלוי בטיב החשדות העומדים על הפרק, ובתשתית הראייתית התומכת בהם, ואלה משתנים ממקרה למקרה. כל מקרה ואתגריו, כל מקרה ונסיבותיו. טלו מצב דברים בו הוגש כתב אישום נגד ארגון פשיעה, שהלבין הון באופן מאסיבי, והראיות לכאורה בעניין זה הן מוצקות ביותר. האם יהיה מקום להורות על שחרור מרבית התפוסים? ודאי שלא. וטלו מקרה שבו הראיות לכאורה אינן מוצקות דיין כדי להצדיק תפיסת נכסים. האם יהיה מקום לתפוס בכל זאת עשרים אחוז מהם? גם כאן התשובה השלילית מתבקשת. קבלת גישה זו תפגע במימוש הראוי של דיני התפיסה והחילוט".
ועם זאת, מיד לאחר דחיית טענת הממוצע הנבואית דלעיל, הטעים והדגיש בית המשפט המחוזי, באותה הפרשה בענין מור, כי גם אם הנתונים שהמציאה הפרקליטות ביחס לפער העצום שבין הנכסים שנתפסים לבין אלה המחולטים בסופו של יום והרשעה - בוודאי שאינם מכתיבים פתרון מתמטי אותו יש להחיל על כל מקרה ומקרה, הרי שיש להם משמעות ומשקל של ממש בעת בחינת בקשות כגון דא.
ובמילותיו של בית המשפט המחוזי:
"על פי הטענה השנייה הנתונים המפורסמים, על אודות הפער בין הנכסים התפוסים לבין הנכסים המחולטים בסופו של יום, מלמדים על הצורך לנקוט משנה זהירות בטרם תפיסת נכסים.
טענה זו היא כבדת משקל. היא צריכה לגרום לכל העוסקים במלאכה לשקול היטב את הפגיעה הנגרמת בזכות הקניין של הנאשמים, שנכסיהם נתפסים. הפגיעה בזכות הקניין היא ודאית. היא מהלכת כאן וכעת. והנה, במקרים רבים מאוד, בסופו של יום, מתברר שאין לה כל הצדקה. הנאשם נגרר לפגיעה כלכלית קשה, שעה שבסופו של יום חלק משמעותי מרכושו הנתפס אינו מחולט. על רקע זה מתחדדת החובה לבחון היטב אם אכן יש מקום לתפוס את הרכוש המבוקש, ולנקוט משנה זהירות בעניין זה".
"... תפיסה נכבדה של רכוש לקראת חילוט, כשאין מדובר בתוצר של עבירה, מהווה התרחקות ניכרת מהמטרות שהחוק עצמו יצא לקדם. זו הסיבה שבגינה, כפי שציינה כב' השופטת ברון (בפרשת חסדי דוד, ש.ב), לא נוהגים בתי המשפט להורות בסופה של דרך על חילוט כספים כשרים".
אף זכרתי כי הבחינה אשר להמשך התפיסה ותנאיה נקבעה בפסיקת בית המשפט העליון במסגרת בש"פ 342/06 חברת לרגו עבודות עפר בע"מ נ' מדינת ישראל (12.3.2006) (להלן: לרגו) באלה המילים:
"נדרשת, איפוא, בחינה שלה שתי פנים: האם המשך החזקת התפוס בידי המשטרה משרת תכלית המשתלבת עם מקור סמכות לתפיסה; אם שאלה זו תיענה בחיוב, האם ניתן לשחרר את החפץ באופן ובתנאים שישיגו במשולב ובאורח מידתי ומאוזן את תכלית התפיסה, מחד, ואת מימוש זכות הקנין של הפרט מנגד".
מעשיהם של המשיבים 1 ו-3 מגלמים לכאורה ביצוע עבירה, אבל לא בהכרח כזו שמחייבת את תפיסת הכספים שהופקדו בחשבון, במלואם, או את חילוטם (או חילוט הנכסים בשווי) באופן זה.
במאמצה לשכנע כך, הצביעה המדינה על פסיקת בית המשפט העליון במסגרת ע"פ 1872/16 דז'לדטי נ' מדינת ישראל (18.5.2017) (להלן: דז'לדטי), שם דחה בית המשפט העליון ערעור נגד גזר דינו של בית המשפט המחוזי, לאחר הרשעה לפי סעיף 3 (ב) לחוק איסור הלבנת הון, בגדרו הורה על חילוט רכוש בגובה מלוא שווי העבירות.
ברם, אין הנדון דומה לראיה, ולטעמי אין להקיש מענין דז'לדטי למקרה כאן; אמנם, גם שם דובר בעבירות לפי סעיף 3 (ב) לחוק איסור הלבנת הון, אולם שם בוצעו העבירות בתחכום רב, לצורך ביצוע עבירה של קבלת דבר במרמה, והן מוקמו ברף הגבוה של אותו מתחם עבירות.
בית המשפט המחוזי (ת"פ (ת"א) 13742-04-11 מדינת ישראל נ' דז'לדטי (17.2.2016) קבע בגזר דינו כי "... ובמקרה דנן, אין מדובר רק במתן דיווח כוזב באשר לזהות בעלי הזכויות בכספים, אלא גם בשימוש בהם לצורך רכישת החברה".
בית המשפט העליון אימץ את קביעות בית המשפט המחוזי, בין היתר, כך:
"בית המשפט קבע בהקשר זה (טענת המערער שלפיה הדיווח לבנק היה "חצי נכון", ש.ב) כי 'טענת ב"כ הנאשם שובת לב, אך אינני תמימת דעים עמו', וזאת, כפי שקבע בית המשפט, מאחר ש'בענייננו, תכלית העלמת הבעלות של הנאשם נועדה לאפשר שימוש במלוא הסכום לצורך קבלת דבר במרמה מחברת ב. גאון' (פסקה 35 לגזר הדין; ההדגשה במקור). משכך קבע בית המשפט כי מלוא הסכום שנתפס (38.8 מיליון ₪) מהווה 'רכוש ששימש לביצוע העבירה' לפי סעיף 21(א)(1) לחוק איסור הלבנת הון, וקמה עילה עצמאית לחילוטו.
ואכן, אין לקבל את טענת המערער לפיה דיווחו לבנק כי זכרנקו הינו בעלי 100% ממניות זכרנקו השקעות לא היה שגוי לחלוטין כי אם 'חצי נכון'...".
בהמשך קבע בית המשפט העליון:
"אכן, מדובר בהרשעה לפי סעיף 3(ב) לחוק איסור הלבנת הון, ולא בהרשעה לפי סעיף 3(א) לחוק. אולם העבירה שביצע המערער מצויה ברף העליון של עבירת הלבנת ההון לפי סעיף 3(ב), ובנסיבות מחמירות כאמור, של דיווח כוזב למטרת מרמה, ולא בענין טכני. כן יש לזכור כי העונש לצידה של העבירה לפי סעיף 3(ב) לחוק זהה לזה של עבירה לפי סעיף 3(א), וכי חילוט מלוא סכום העבירה הוא ברירת המחדל לפי סעיף 21(א) לחוק, וחריגה מכך מחייבת 'נימוקים מיוחדים שיפרט" בית המשפט".
מטבע הדברים, ונוכח השלב הדיוני שבו נמצא עניינם של המשיבים, לא ניתן לפרט באופן מדויק מה העובדות והראיות שנצבו בבסיס השקפתי זו (הגם שהתרשמתי כי המשיב 1 מודע היטב למידע שבבסיס החשד נגדו בראי סעיף 3 (ב) (1) לחוק, ובכפוף לאמור בסעיף 25 לעיל), אך אציין שהיא נשענת על עדויות ומסמכים שצורפו לחומר החקירה, אשר הועבר לעיוני, כאמור לעיל.
יתר הרכוש יוחזר למשיבים 1 ו -2 לאלתר, לרבות היתרה שהיתה בחשבונה של לי חיון (חשבון בבנק דיסקונט בהרצליה פיתוח), בסך 100,000 ₪, והועברה לקופת החילוט.
לא יוחזרו למשיבים: מחשבים, טלפונים ניידים (כולל מכשיר ניווט) וניירת, אשר ביחס אליהם תודיע המדינה תוך 14 ימים מה מבין אלה נדרשים להמשך החזקה מבחינה ראייתית גרידא. רוצה לומר, שהמדינה תבדוק בגדר כך, אילו מן התפוסים הללו ניתן להשיב למשיבים 1 ו-2 כנגד הצהרה מטעמם לפיה מוותרים הם על כלל הראייה הטובה ביותר. למען הסר ספק – מי מאלה שאין לא ערך ראייתי – יושב לאלתר למשיבים 1 ו – 2.
על מנת לאפשר למדינה לשקול הגשת ערר אפקטיבי, אני מורה כי החלטתי תיכנס לתוקף ביום 3.8.2022 בשעה 12:00.
מנין הימים של התקופה בבקשה זו מסתיימים ביום 6.8.2022; מוצע לצדדים להסכים כי החלטה זו תמשיך לעמוד בתוקף עד ליום 31.12.22, או כל מועד אחר לגביו יסכימו, לנוכח תחזית המדינה ביחס ללוח הזמנים בתיק זה, ובכלל.
לא יסכימו הצדדים על המשך תוקפה של החלטה זו – הרי שלשכתוגש בקשה חדשה, יקבע דיון קצר, ורוחה של החלטה זו, ככל שתעמוד במבחן שאולי יזומן לה ובהיעדר שינוי נסיבות של ממש, תשרה מעל הדיון שייקבע, ודי לחכימא.
מזכירות – נא לוודא קבלת החלטה זו אצל הצדדים.
זכות ערר כחוק.
ניתנה היום, ג' אב תשפ"ב, 31 יולי 2022, בהעדר הצדדים.
בעניינו של המשיב 5 הציגו הצדדים הסכמה שאושרה זה מכבר, ועל כן ההכרעה בעניינו התייתרה. ↑
יודגש, כי אין חולק כי המשיבה 2 איננה בגדר חשודה. ↑
בהחלטתי זו – כל הדגשה אינה מופיעה במקור, והיא שלי, אלא אם יאמר אחרת – ש.ב. ↑
למען הסר ספק: על פני הדברים נראה כי לרושם האמור היה בסיס בעת מתן ההחלטה, ופשיטא שאיני מתיימר לבקר את חבריי, קל וחומר שלא באמצעות חוכמה שבדיעבד. ↑
בהקשר זה, נראה שלא לחינם סירבה המדינה, במסגרת מו"מ שניסיתי לקיים בין הצדדים, להסתפק בתפיסת בית המשיב 1, שאין מחלוקת שתג מחירו הוא 55,000,000 ₪ (!), אך הסכימה לתפוס כספים נזילים בשיעור פחות יותר; לפי המדינה, שנדמה כי נכוותה בכך בעבר, קיים חשש כי בית משפט רחום לב יתקשה לסלק מביתה משפחה, לצורך מימוש נכס. כמדומני, בכל הכבוד, שהמדינה מבלבלת בין מקרה של אם חד-הורית המאכלסת דירת "עמידר", לבין בני הזוג חיון, שמצבם שונה קמעה. ↑
תאריך | כותרת | שופט | צפייה |
---|---|---|---|
07/02/2022 | החלטה שניתנה ע"י שלומית בן יצחק | שלומית בן יצחק | צפייה |
17/02/2022 | החלטה על בקשה של משיב 2 תגובת המשיבים 1ו-2 לבקשה להארכת החזקה בתפוסים | שלומית בן יצחק | צפייה |
21/02/2022 | החלטה על בקשה של משיב 3 בקשה בהסכמה לדחיית מועד דיון | שלומית בן יצחק | צפייה |
22/02/2022 | החלטה על בקשה של משיב 2 עמדת משיבים 1,2 לבקשת המבקשת להעברת מותב | שלומית בן יצחק | צפייה |
22/02/2022 | החלטה על בקשה של מבקש 1 הודעה מטעם עוד משרד הרצוג פוקס נאמן | שלומית בן יצחק | צפייה |
24/02/2022 | החלטה שניתנה ע"י נעה תבור | נעה תבור | צפייה |
28/02/2022 | החלטה שניתנה ע"י שמאי בקר | שמאי בקר | צפייה |
08/03/2022 | החלטה על בקשה של משיב 3 בקשה לדחיית מועד דיון בעניינו של המשיב 3 | שמאי בקר | צפייה |
11/03/2022 | החלטה שניתנה ע"י שמאי בקר | שמאי בקר | צפייה |
23/03/2022 | החלטה שניתנה ע"י שמאי בקר | שמאי בקר | צפייה |
29/03/2022 | החלטה על בקשה של משיב 3 שינוי מועד דיון | שמאי בקר | צפייה |
29/03/2022 | החלטה על בקשה של משיב 3 בקשה להקדמת שעת הדיון | שמאי בקר | צפייה |
30/04/2022 | החלטה שניתנה ע"י שמאי בקר | שמאי בקר | צפייה |
22/06/2022 | החלטה שניתנה ע"י שמאי בקר | שמאי בקר | צפייה |
23/06/2022 | החלטה על בקשה של מבקש 1 בקשה בהסכמה לדחיית דיון | שמאי בקר | צפייה |
25/07/2022 | החלטה על בקשה של מבקש 1 מתן החלטה | שמאי בקר | צפייה |
31/07/2022 | החלטה שניתנה ע"י שמאי בקר | שמאי בקר | צפייה |
03/08/2022 | החלטה שניתנה ע"י שמאי בקר | שמאי בקר | צפייה |
14/08/2022 | החלטה שניתנה ע"י שלומית יעקובוביץ | שלומית יעקובוביץ | צפייה |
15/08/2022 | החלטה שניתנה ע"י שמאי בקר | שמאי בקר | צפייה |
18/08/2022 | החלטה על בקשה של מבקש 1 מתן החלטה | שמאי בקר | צפייה |
23/08/2022 | החלטה על בקשה של מבקש 1 מתן החלטה | שמאי בקר | צפייה |
29/08/2022 | החלטה על בקשה של מבקש 1 מתן החלטה | שמאי בקר | צפייה |
29/08/2022 | החלטה על בקשה של משיב 3 בקשה לשחרור מייצוג | שמאי בקר | צפייה |
30/09/2022 | החלטה על בקשה של משיב 1 בקשה לשחרור תפוסים | שמאי בקר | צפייה |
06/10/2022 | החלטה שניתנה ע"י שמאי בקר | שמאי בקר | צפייה |
26/12/2022 | החלטה על בקשה של מבקש 1 ב לדחית שעת דיון | שמאי בקר | צפייה |
03/01/2023 | החלטה שניתנה ע"י שמאי בקר | שמאי בקר | צפייה |
08/01/2023 | החלטה שניתנה ע"י שמאי בקר | שמאי בקר | צפייה |
08/01/2023 | החלטה שניתנה ע"י שמאי בקר | שמאי בקר | צפייה |
09/01/2023 | החלטה על בקשה של מבקש 1 מתן החלטה | שמאי בקר | צפייה |
10/01/2023 | החלטה על בקשה של מבקש 1 בקשה נוספת לעיכוב ביצוע | שמאי בקר | צפייה |
תפקיד | שם | בא כוח |
---|---|---|
מבקש 1 | ימ"ר תל אביב | ערן דותן |
משיב 1 | רועי חיון | רונן רוזנבלום |
משיב 2 | לי חיון | רונן רוזנבלום |
משיב 3 | אלעד לוי | |
משיב 4 | כפיר ישראל כהן | יוסף אשכנזי |
משיב 5 | מאור להב | הדר ישראלי |
מבקש 1 | יוסי אשכנזי |